Verdien geld met online spelletjes

Win Geld Spelletjes online

Speel Bingo Airport

Online bingo op eazegames.com

Online Airport bingo. Klik nummers weg en speel efficiënt je power-ups?

Verdien Geld

Speel Solitair

Online solitair op eazegames.com

Solitair. Kaartspel dat je snel speelt met punten per kaart.

Verdien Geld

Speel 21 Treasure

Online 21 treasure op eazegames.com

21 Treasure. Hoe goed kan jij de speelkaarten tot 21 berekenen.

Verdien Geld

Hoe verdien je geld met Eazegames.com?

Vraag het Roxanne Roxanne geeft tips!
Door geld spelletjes te spelen. Wanneer je gaat spelen op Eazegames heb je de mogelijkheid om geld te winnen. Dit doe je door tegen een ander te spelen waarbij jullie beide een inleg maken in de prijzenpot. Het geld dat hierin zit kan een van de deelnemers winnen. Er is dus altijd een winnaar en een verliezer. Je speelt hier dus nooit tegen een computer die je geautomatiseerd geld afhandig maakt door alsmaar te winnen.

Hoeveel geld kan je verdienen op Eazegames?

Geldprijs winnen Eazegames Dit is geheel afhankelijk van hoe goed jij de spelletjes beheerst. Want deze geldspelletjes van Eazegames.com zijn niet afhankelijk van geluk. Maar van de bereidheid, vaardigheid en doorzettingsvermogen van de speler. Wanneer je gaat spelen dan kan je voor de laagste inzet kiezen. Wat dus €1,20 is. Dit doet ook je opponent tegen wie jij het op gaat nemen. Je zou dan denken dat je €2,40 euro kan verdienen. Maar dat zit anders.

Fee betalen om te spelen voor echt geld op Eazegames.com

Fee inzet Eazegames Wanneer jullie allebei €1,20 euro in de prijzenpot stoppen. Gaat er een kleine fee vanaf voor de spelbedenkers op Eazegames. Dit is hun verdienmodel want spelletjes aanbieden op internet is niet goedkoop. Dit kost serverruimte, dataverkeer en natuurlijk zijn de makers veel tijd kwijt in het ontwikkelen van de games. Daarom wordt er een bijdrage gevraagd vanaf het moment dat jij voor echt geld gaat spelen. Deze fee is ongeveer 20%. Van elke €1,20 betaal je €0,20 eurocent aan de makers. De prijzenpot wordt hiermee dan €2,-.

Speel Block Puzzle

Online Block Puzzle op Eazegames.com

Block Puzzle. Plaats puzzelstukken aaneengesloten en speel rijen weg.

Verdien Geld

Bubble Shooter

Online Bubble shooter op Eazegames.com

Bubble Shooter. Online schietspelletje met dezelfde gekleurde ballen.

Verdien Geld

Speel Match3

Online Match3 op Eazegames.com

Match 3. Wissel de fruitsymbolen en maak dezelfde rijen.

Verdien Geld

Hoe speel je spelletjes op Eazegames.com?

Speel gratis voor punten

eazecoins Wanneer je start kan je eerst voor punten spelen. Deze punten of Eazecoins krijg je gratis. De Eazecoins ontvang je bij het aanmaken van een speelaccount en ook als beloning voor het inloggen op de spelletjeswesbite met enige regelmaat. Je kunt deze punten echt verliezen maar ook winnen. Dit kost je geen enkele euro en hiermee kan je de online spelletjes gratis oefenen en uitproberen.

Speel voor geld

Speel voor geld Heb jij eenmaal wat spelletjes onder de knie dan kan je gaan proberen om echt geld te gaan winnen. Je kiest dan in plaats van voor punten spelen een bedrag dat in elk overzicht staat wanneer je een spel begint. Dit kan variëren van €1,20 tot aan €6,00 inzet. Hiervoor moet je wel ten eerste een bedrag hebben gestort in je account en ten tweede heb jij bij de aanmaak van je spelersaccount aangegeven dat je 18 jaar of ouder bent.

Twaalf diverse behendigheidspelletjes

12 online games Je hebt hierbij de keuze uit twaalf verschillende behendigheidsspellen. Allen vragen hun eigen kundigheid en tactiek. Het is dus niet zo dat als je de een goed beheerst, je de andere spellen ook geweldig kan spelen. Dit maakt het spelen op Eazegames wel interessant en uitdagend. Want elk spel heeft zijn eigen vaardigheid. Bij de een moet je goed raak kunnen schieten of gooien. Bij een ander moet je snel kunnen hoofdrekenen. Deze online spelletjes speel je in twee op één duels of je kunt deelnemen aan een toernooi.

Staan er spelregels van de online games?

Spelregels Eazegames Ja van elk spel staan er spelregels en speeltips. Wanneer je een spel uitkiest om te gaan spelen. Kom je eerst in het gedeelte waarin je de inzet kan bepalen. Hier helemaal bovenaan vind je een icoontje met het woord "spelregels". Dit is een hyperlink dat je verder verwijst naar de speelinstructies, speltips en hoe je punten kunt scoren. Verder wordt stap-voor-stap uitgelegd hoe jij dit het beste kunt spelen. We adviseren je dit bij elk spel goed door te lezen anders mis je belangrijke bonuspunten die in de online spelletjes zitten. Deze helpen je hogere speelpunten te scoren.

Speel Bowling

Online Bowling op Eazegames.com

Bowling. Gooi online de bowlingbal en de bowlingkegels omver.

Verdien Geld

Speel Boogschieten

Online Boogschieten Archery op Eazegames.com

Archery. Schietspel nu met pijl en boog. Raak de ringen op de schietschijf.

Verdien Geld

Speel Sudoku

Online Sudoku op Eazegames.com

Sudoku. Los razendsnel een Sudoku puzzel online op.

Verdien Geld

Gratis speelaccount op Eazegames.com

Is het aanmaken van een account veilig?

Eazegames veilig? Ja je account is gratis en veilig. Je hoeft dus niet lid ergens van te worden met abonnementskosten. Alles van deze spelletjesaanbieder is gratis en voor niks. Zelfs de spelletjes zijn tot in de eeuwigheid voor niks te spelen. Wil je dus enkel meedoen maar geen geldbedragen inzetten. Dan is dat geen probleem. Je kunt dus veilig en kosteloos lid worden zonder dat het je geld zou kosten. Wanneer je geld gaat inzetten dan loop je wel het risico dat je verliest van een andere deelnemer.

Hoe maak ik een account aan?

Gast speler account maken Kijk rechtsbovenin. Daar vind je een gasticoontje waar je met de muis op kan klikken. Er komt dan heel eenvoudig een invulschermpje als pop-up naar boven. Hier vul je enkele gegevens in. Tot die tijd hoef je ook nog geen geld te storten en al zeker niet te betalen. hieronder staat welke gegevens Eazegames graag van je ontvangt.

Volg deze stappen op!

  • Bedenk een username.
  • Geef een goed e-mailadres op.
  • Vul een wachtwoord in.
  • Controleer je mail.
  • Klik op de bevestigingslink.
  • Ga terug naar Eazegames.com.
  • Login met jouw gegevens.

Hoe stort je speelgeld?

Geld stroten Eazegames Kijk wederom rechtsboven. Daar staat een gele button "geld toevoegen". Wanneer je daarop klikt moet je een aantal zaken invullen op het scherm dat je ziet. Je vult je volledige naam in en bevestigd dat je 18 jaar of ouder bent. Dit is heel belangrijk want ben jij jonger dan mag je hier nog niet spelen voor geld. Je kiest een bonus (lees verder) en je komt in een betaalomgeving. Hier kan je met twee betaalmiddelen terecht. Of je doet een storting met iDeal of je gebruikt een Visa of Mastercard creditcard. Je gestorte geld is meteen speelbaar.

Gratis bonus = Extra gratis speelgeld

bonus eazegames Verdubbeling van je speeltegoed. Wanneer je besluit een geldbedrag te gaan storten is Eazegames zo fantastisch om dit geld te vermenigvuldigen met 100%. Tot en met maximaal €30 word je inleg verhoogd met hetzelfde geldbedrag. €30 wordt dan €60. Maar je mag ook minder speelgeld op je account zetten. Vanaf €5 kun je al speeltegoed creëren dat ook weer wordt verdubbeld naar €10,-

Kan ik geld winnen met mijn gratis bonus?

Geld winnen bonus Eazegames Ja het kan maar niet met het volledige bonusbedrag. Ga jij eenmaal spelen voor echt geld. En je blijkt een natuurtalent te zijn in een van de aangeboden games. Dan win je dus de prijzenpot. Hiervoor heb je eerst een inleg moeten maken waarvan weer een bijdrage voor de ontwikkelaars van de games afgaat. Stel je gebruikt bonusgeld hiervoor. Daar wordt dan 10% bonusgeld en 90% eigen geld gebruikt voor de inschrijving. Win je dan krijg je dezelfde verhouding retour. Maar de winst mag je 100% houden. Zo verdien je een heel klein beetje met je bonusgeld.

Speel 9ball biljart

Online Biljart 9ball op Eazegames.com

9ball. Schiet gekleurde biljartballen 1 tm 9 in de juiste vakjes.

Verdien Geld

Speel Voetbal

Online Voetbal Free Kick op Eazegames.com

Free Kick. Schiet de voetbal in het doel en scoor doelpunten.

Verdien Geld

Speel One Tap

Online One Tap op Eazegames.com

One Tap. Klik als de bliksem in het centrum van de cirkel.

Verdien Geld

Is spelen op Eazegames.com veilig?

Speel ik veilig op Eazegames.com?

Veilig spelen Eazegames Ja je speelt veilig. De spelontwikkelaars hebben speciale behendigheidsgames ontwikkeld die niet onder de Kansspelwetgeving vallen. Dat komt omdat er geen toeval, kans of geluk bij spellen komt kijken. Bij toevalligheid ben je afhankelijk van hoe een game valt en dan pas kan je winnen of verliezen. Dat is bij deze games volledig anders. Hier ben jij de baas. Jouw skills en controle over het spel bepalen je kracht en intentie om te winnen. Mits je een betere tegenstander treft. Dan verlies je dus.

Speel ik gelijkwaardig op Eazegames.com?

Gelijkwaardige spelers Eazegames Ja je speelt altijd tegen iemand van je eigen niveau. Het is wel fijn te weten wanneer er een tegenstander voor je wordt gezocht dat deze gelijkwaardig is op speelniveau. Gezien het anders geen battle is tussen gelijkgestelde. Je krijgt dus nooit iemand tegenover je die heel erg veel beter is in de speltechnieken. Anders zou je geen enkele kans maken om ook een spelronde te winnen. Je neemt het dus altijd op tegen iemand met dezelfde experience points. Deze experience punten krijg je naarmate je meer spelletjes goed of fout speelt. Zo weet Eazegames wie jouw tegenstander moet zijn.

Krijg ik gewonnen geld op tijd uitbetaald?

Geld uitbetalen Eazegames Ja binnen 2 tot 5 werkdagen krijg jij uitbetaald. Wanneer je wat geld hebt verdient met spelen. Dan wil je dit ook laten uitkeren. De uitbetalingsinformatie vind je links bovenin. Daar staat een klein icoontje dat een extra menu voor je opent. In dit menu zie je een kopje instellingen staan. Wanneer je hier opnieuw op klikt krijg je een overzicht waar uitbetalen tussen staat. Wanneer je deze kiest kan je daarna je gegevens invullen en je bankrekening. Hierna duurt het enkele dagen voordat je cash min 1 euro fee op je bankrekening hebt. Meestal gaat het wel sneller dan genoemd.

Winnen mensen echt geld op Eazegames?

Winnaars van geld Ja er wordt echt geld verdient. Op de homepage onder het spelaanbod zie je een rankingoverzicht. In deze ranking staan de beste eazegamers die het meeste geld verdienen. Ook kan je hun ranking verder uitspitten. Wanneer je op de poppetjes klikt die zij gebruiken als avatar. Dan kan je hun profiel bekijken. Daar staat bijvoorbeeld dat de 3 van de 4 spelletjes winnen via de winratio 75%. Mocht je het leuke deelnemers vinden dan kan je vrienden worden en je kunt elkaar berichten sturen. En denk je het aan te kunnen dan mag je ze zelfs uitdagen tot een duel.

Is er een helpdesk op Eazegames?

Helpdesk Eazegames Ja er is een helpdesk en een FAQ. Een FAQ is een vraag en antwoord afdeling met veel of vaak gestelde vragen. Om niet constant aan de telefoon te moeten zitten. Heeft Eazegames de meeste vragen online gezet met goede antwoorden. Je komt hier een heel eind mee als je verdere instructies nodig hebt. Maar kom je er toch niet uit. Dan kan je via een antwoordformulier je problemen beschrijven waarna je binnen enkele dagen feedback krijgt op het probleem dat je ondervindt.

Wie zit er achter Eazegames.com?

Mensen achter Eazegames Twee jonge mannen uit Amsterdam. Die al vroeg in 2016 een aantal spellen hebben ontwikkelt. Waarvoor eens geen gelukkig toeval nodig was maar waarvoor je dus zelf scherp en geconcentreerd moest spelen. In de beginfase werden deze online spelletjes gratis aangeboden. Waarna deze succesvol bleken en er een geld winelement aan is toegevoegd. Echter zodanig dat je niet speelt tegen een geautomatiseerde omgeving. Maar het opneemt tegen echte mensen. Het bedrijf van deze twee is heden nog steeds gevestigd in Amsterdam en er wordt hard achter de schermen getimmerd aan nog meer games.

Eazegames.com op Facebook

Facebook Eazegames Eazegames op Facebook. Op de Facebookpagina van Eazegames tref je soms leuke rewards acties aan. Zo kan je extra punten winnen of bonusgeld om meer spellen mee te spelen. Ook vind je allerhande tips hoe je een spel goed kunt spelen. Verder nieuws over speciale rewards en bonus cash zoals de come back actie waarbij je elke keer €0,10 eurocent krijgt voor alleen al inloggen. Ben je een Eazegames fan dan kan het lonen deze pagina te volgen.

Geld spelletjes met Geldprijzen

Online geld winnen

Ga ook naar de volgende pagina's

Hoe kan je geld winnen? - Winnen met unieke Wincode?

Reacties Eazegames?

Wat vinden andere van Eazegames?

Avatar 10 Lisa!
Leuk geld winnen. Sommige spelletjes zijn echt verslavend. Ik ben dol op Bubble Shooter en ben er best goed in. Ik win niet altijd. Maar ik win genoeg. De andere spelletjes vind ik niet zo interessant. Via de mobiel spelen vond ikzelf wat traag. Jammer want ik speel graag op mijn smartphone.

Reactie Odetta

Avatar 12 Odetta!
Ik heb 10 euro gestort maar ben alles alweer kwijt. Geld winnen vind ik erg moeilijk. Hoewel de spelletjes leuk zijn. Je speelt ze alleen wel erg kort en als je punten op zijn dan moet je wachten tot de volgende dag. Leuk voor af en toe tussendoor als je niks te doen hebt maar om serieus geld mee te verdienen. Voor mij niet geschikt.

Reactie Beppy

Avatar Old Lady Beppy!
Geld gaat erg snel op. Je moet minimaal voor 1.20 storten dus voor 12 euro speel je 10 keer. Spelletje duurt zo'n 3 tot 4 minuten dus na minder dan een uur spelen jaag je er al gauw meer dan 10 euro doorheen als je niet wint. De tegenstanders zijn best wel sterk want ik win geen potje. Ook solitair niet terwijl ik dat dagelijks echt speel thuis.