Maak kans op geld: Speel Bowling Champion

Hoe speel je Bowling Champion op Eazegames.com

Online Bowling op Eazegames.com Uitleg en techniek Bowling Champion.
Bowling Champion is letterlijk een bowlingspel dat je online speelt met online technieken. De bowlingbal gooi je met de muis en je hebt te maken met gladheid op de baan. Waardoor je ook nog moet corrigeren. Deze gladheid veranderd per worp waardoor je steeds moet finetunen voordat de bowling bal werpt. De bal kan je gooien met effect maar je kan ook in de goot terecht komen en dan zal je geen enkele kegel omver krijgen. Heb jij het spel onder de knie dan leveren de strikes. 9 kegels in een keer omver. Je flink wat punten op. Je kunt ook een spare gooien dat doe je in de tweede worp ook in een keer.

Verdien geld met online spelletjes

Win Geld Spelletjes online

Hoe begin je Bowling Champion

Hoe start Bowling Champion op Eazegames?
Bowling Champion is een vrij realistisch sport spelletje. Je staat aan het begin van een prachtige bowlingbaan en alles ziet er slick en mooi uit. Je krijgt echt zin om een balletje te gooien. Totaal krijg je 10 beurten om zoveel mogelijk kegels om te gooien. Dit moet je doen binnen een tijdsbestek van 3 minuten. Dit is ruim genoeg om 10 strikes in te gooien. Waarbij alle kegels in een keer omvallen. Dit levert je de meeste punten op.

Hoe win je Bowling Champion op Eazegames?

Strategie: pas effect ballen toe!
Onderaan de baan zie je een balkje waarmee je effectballen kunt maken. Als je deze naar links of rechts beweegt gaat je bowlingbal spinnen. Hiermee kan je effect ballen gooien. Beweeg je muis omlaag voor hoge worpen en je muis omhoog voor lage ballen. Verder heb je invloed vanaf welke kant jij gooit. Je kunt nog naar rechts of links schuiven. Heb jij de juiste stand voor je worp dan laat je de linker muis button los.

Percentage olie op de bowlingbaan

Bowling Champion icon grease Er is nog een andere factor die het verloop van je bal bepaald. En dat is de vettigheid van de baan. Deze veranderd bij elke worp. Is een baan olieachtig dan glijdt je bal anders. Als je dan effectballen toepast kan het zijn dat deze van de baan afglijdt en in de goot terecht komt. Je dient dus bij elke gooi met je bowlingbal rekening te houden met de vettigheid van de baan. Dat een bowlingbaan vet is. Is heel normaal in verband met bijvoorbeeld onderhoud of slijtage plekjes. In de echte wereld wissel je dan van ballen. Maar dat zit helaas niet in dit spel. Wellicht een puntje voor Eazegames om op te pakken.

Bowling Champion is door ons optimaal gespeeld en getest.
Voorwaarden: 18 jaar of ouder

Geld spelletjes met Geldprijzen

Online geld winnen

Ga ook naar de volgende spelletjes

Uitleg online Match 3 - Uitleg Online Bubble shooter