Vrouwen Prijsvragen

Alleen spulletjes die jij wil Winnen

Check je actiecode en win prijzen met je wincode

Vraag het aan Roos Roos legt het uit wat winacties met een wincode zijn! Zie jij in de winkel een speciale verpakking met daarop "check je code"of "vul je actiecode in en maak kans". Dan is de kans groot dat je een koop en winactie te pakken hebt met een wincode. Maar hoe werkt dat dan? Natuurlijk moet je eerst de speciale actieverpakking kopen. heb je die eenmaal in huis dan kun je vaak de actiesticker losmaken of bijvoorbeeld in binnen in de dop of deksel kijken welke wincode daar dan precies staat. Heb je een maak jouw unieke code te pakken. Ga dan naar de speciale gekoppelde wedstrijdpagina en volg alle opdrachten op en vul ook jouw persoonlijke actiecode in. Na verzending maak je dan kans op de beloofde prijzen.

altijd-controleren-wincode Moet ik altijd iets kopen? Ja. Meestal moet je iets kopen. Dit kan een actieverpakking zijn. Maar ook zitten dit soort winacties gekoppeld aan tijdschriften of speciaal voor abonnees van een bepaalde dienst of blad. Ook zijn er kassabonacties. Waarbij je bonnummer je lotnummer is. Verder kun je streepjescode acties verwachten of zit er een wincode verstopt in een reclamefolder die je gratis ontvangt. Hieronder zullen we enkele acties beschrijven zodat je weet waar je om moet letten.

Koop & Winacties met een wincode?

Hemawinweken.nl wincode controleren met kraskaartjes

Hema Winweken Alweer zo'n leuke actie van de Hema (Echt Hema). In sommige huis-aan-huis bladen en bij de kassa van de Hema ontvang je een gratis actievoucher met daarop een wincode. Deze wincode kun je activeren op www.hemawinweken.nl om te checken of je iets gewonnen hebt. Er worden heel veel Hema prijzen uitgedeeld. Van Hema Appeltaart tot Hema cadeaukaarten. Dus het loont de moeite je wincode te controleren. De actie wordt gesponsord door de Bankgiroloterij en het kopen van een lot is optioneel. Let dus goed op wat je invult. Want het kopen van een lot is NIET VERPLICHT.

Besluit je wel om mee te spelen dan ontvang je een gratis Hema cadeaukaart. Maar nogmaals dit is niet verplicht. De hoofdprijs is 1 jaar lang gratis winkelen bij de Hema. Je mag de winkel bijna leegkopen. Want deze Hema cadeaubon heeft een waarde van 10.000 Euro. Je snapt het al. Met de lage prijzen van de Hema ben je voorlopig nog niet uitgeshopt als je dit megabedrag wint. Je mag zo vaak meespelen als dat je een voucher hebt. Koop dus wat vaker bij de Hema en niet alles tegelijk. Dan ontvang je vaker een actievoucher van de Hema WinWeken. Deze actie activeer en check je wincode op www.hemawinweken.nl of www.hema.nl/winweken of Kassakans.nl.

Ga ook naar de volgende pagina's

Hoe kan ik geld winnen? - Gratis babyspullen en babydozen?

Winacties op Prijsvragen.nl

Win Prijsvragen en Geld prijzen