Maak kans op geld: Speel Match 3

Hoe speel je Match 3 op Eazegames.com

Online Match3 op Eazegames.com Uitleg en techniek Match 3.
Match 3 is een spannend en uitdagend schuifpuzzel spel. Het veld is opgebouwd uit fruitsymbolen die door elkaar gehusseld zijn. Deze fruitsymbolen kan je wisselen 1 op 1 waardoor er dan rijen ontstaan die minimaal 3 dezelfde fruitsymbolen weergeven. Je hebt echter steeds 1 beurt om er drie op een rij te krijgen. Dit mag verticaal en horizontaal. Heb jij een match dan verdwijnen de fruitsymbolen en zakt de puzzel in met nieuwe fruitsymbolen. Als die dan weer een rij toevallig maken dan verdwijnen die ook. Je haalt dan extra power-up punten.

Verdien geld met online spelletjes

Win Geld Spelletjes online

Hoe begin je Match 3

Match3 icon power up Hoe start Match 3 op Eazegames?
Het schuifspel start je door een passend fruitsymbool te zoeken dat net naast een deel zit met 2 fruitsymbolen op een rij. Met de muis schuif je dan het gekozen fruitsymbool de richting op die je wilt en er vindt een wissel van positie plaats. Als deze matchen dan verdwijnen de fruitsymbolen en anders krijg je strafpunten. Je kunt dus niet lukraak maar wat verschuiven. Want daar krijg je -punten voor. De fruitjes waarmee je speelt zijn een aardbei, banaan, sinaasappel, appel en een kers voor 11 punten per stukje. Ook heb je nog bommen. Deze zijn meer punten waard +66.

Hoe win je Match 3 op Eazegames?

Strategie: check passende symbolen!
Beste wat je kunt doen is starten met de bommen want die leveren het meeste punten op. Je moet supersnel kijken wil je passende fruitstukjes vinden. Gezien er een bepaalde tijd voor staat. Kom je ook nog onder tijdsdruk te staan. Dus dat maakt het allemaal extra opwindend. Toch is dit een vrij simpel spel. Qua techniek heb je niet veel nodig. Je moet alleen met hoge concentratie de stukjes bij elkaar vinden.

Wat we kunnen meegeven als strategie. Is zoek al van te voren tijdens het vallen van de fruitstukjes naar nieuwe combinaties. Dit scheelt je tijd en je kan zo als de bliksem stukjes wegspelen. Kijk altijd goed naar de bommetjes want die zijn +66 punten waard. En krijg je een power-up fruitstuk. Iets dat je krijgt na meerdere rijtjes weg te spelen. Concentreer je dan even daarop want dat kan je heel veel bonuspunten opleveren.
Match 3 is door ons optimaal gespeeld en getest.

Voorwaarden: 18 jaar of ouder

Geld spelletjes met Geldprijzen

Online geld winnen

Ga ook naar de volgende spelletjes

Uitleg Archery boogschieten - Uitleg Online Bubble shooter