Vrouwen Prijsvragen

Alleen spulletjes die jij wil Winnen

Hoe kom je aan gratis babyspullen?

baby-en-mama-winacties Gratis babyspullen en babyproducten winnen! Zoek je gratis babyspulletjes? Wil je leuke babykleding winnen of andere prijzen zoals babyspeelgoed, een nieuwe kinderkamer of gewoon leuke gratis babyproducten aanvragen zonder daar al te veel moeite voor te doen. Dat kan, al is het op het gebied van winacties voor ouders en baby's wel iets moeilijker om daar wedstrijden van te vinden. Je kunt bijvoorbeeld meer gratis babypakketten aan vragen dan dat er prijzen worden verloot voor kleine kindjes en vaders en moeders.

blokker-babydoos Ouders van Nu ZwangerBox. Deze doos is speciaal voor vrouwen die zwanger zijn. De babydoos krijg je voor niets en word je aangeboden in samenwerking met Etos en de Ouders van Nu. Interessante van deze babydoos is dat er ook een kindermagazine aan verbonden zit. Hierin staan allerlei leuke weetjes voor aanstaande ouders. Daarnaast ontvang je testproductjes en proefmonsters voor jezelf in deze ZwangerBox.

- Ouders van Nu Baby Box. De babyBox is een doos die je ontvangt iets voor of na je bevalling. Als je op tijd je aanvraag indient, dan kun je deze BabyBox en de ZwangerBox beide voor niks verkrijgen. Maar ben je wat later en is je kindje al wat ouder. Ook dan kun je de BabyBox aanvragen tot een bepaalde leeftijd. Lees eerst de voorwaarden of je nog aanspraak kunt maken op dit gratis babypakket met babyspulletjes en luiers.

Gratis BabyBox en ZwangerBox van Blokker

Gratis BabyProducten

wij-blije-babydoos - De Blije Doos van Wij. Dit babypakket is wel de bekendste van alle kraampakketten die online gratis te bestellen zijn. Dit babypakket wordt in samenwerking van Wij magazine en Prenatal samengesteld. Je haalt deze babydoos dan ook op in een Prenatal winkel. Ook krijg je een abonnement op Wij. In dit kraampakket zitten babyproefmonsters, luiers van Pampers voor de eerste weken en kortingsbonnen. De inhoud kan elke keer verschillen.

- Kruidvat Blije baby voordeel tas. Dit is echt een mooie tas in de stijl gemaakt van het kinderkledingmerk Olilily. Ook is de inhoud erg aantrekkelijk. Want je krijg allerlei baby-artikelen van het Kruidvat merk. Zo zit er in de tas een set : Kruidvat NewBorn luiers, maat 0 of maat 1, Kruidvat Baby 2 in 1 Wasgel en Lotiondoekjes. Ook ontvang je pasgeboren stickertjes waarmee je een babyfotoboek kunt opleuken. Wil jij deze babytas hebben? Dan hebt je een Jouw extravoordeelkaart nodig om deel te kunnen nemen.

Natuurlijk zijn er veel meer babysites waar je iets kunt aanvragen of kunt meedoen aan de verloting van een babywedstrijd. Als je wilt weten wat er allemaal wordt aangeboden dan is Gratisvoorbabys.nl een hele goed startpunt om je te gaan verdiepen in babyprijsvragen en gratis spullen voor je kindje.
Link -» » : Babyspullen winnen en gratis babydozen

Ga ook naar de volgende pagina's

Hoe kan ik geld winnen? - Waar kun je gratis kleding winnen?