Maak kans op geld: Speel Boogschieten Archery

Hoe speel je Boogschieten Archery op Eazegames.com

Online Bubble shooter op Eazegames.com Uitleg en techniek Archery.
Archery is een online boogschietwedstrijd spel. Het spelletje is behoorlijk realistisch gemaakt en je waant je op een authentieke boogschietbaan. Je speelt het spel buiten en haal je een level dan verandert de omgeving. Ook gaat dan de moeilijkheidsgraad een stapje omhoog waardoor het raken van de roos of de ringen van de schietschijf nog moeilijker wordt. Een gemakkelijk spel is dit niet. Maar voor wie van boogschieten houdt is dit wel een heel erg leuk en plezierig spel om te spelen. Het vraagt een behoorlijke concentratie van je en handvastheid. Daar je met de muis je boog richt. Dit is een uiterst precies klusje. Omdat de muis adequaat luistert naar je bewegingen. De boog verdwijnt daarmee snel naar links of rechts waardoor je volledig uit de buurt geraakt van de schietschijf.

Verdien geld met online spelletjes

Win Geld Spelletjes online

Hoe begin je Archery?

Archery icon oog Hoe start Boogschieten op Eazegames?
Archery begint vrij simpel. De eerste ronde is dan ook niet zo heel moeilijk te halen. Vaak kan je de boog laten waar deze is en wachten tot de bewegende schietschijf in het oog van de boog zit. Schiet pas een pijl als deze ook echt in het kijkoog van de boog zit. Want de pijl is superrap en belandt al binnen een seconden in de schietschijf. Meestal precies op het plekje waar je kruisje aangeeft dat deze terecht zou komen.

Richten en schieten met je boog

Schieten doe je door je linker muis button in te drukken. De boog gaat dan een paar meter naar voren waardoor je beter zicht hebt op de roos. Door je muis te bewegen, richt je de boog. Wil je schieten dan laat je de linker muis button los en de pijl zoeft richting de schietschijf. Tot zover red je het meestal wel. Maar hierna komt een veel moeilijker level waarvoor je toch echt je boog moet gaan bewegen. Hier komt het aan op beheersing van de boog via de muis.

Windrichting en windkracht

Archery icon winrichting Let op hoe de wind staat.
Om het spel extra moeilijk te maken is er een windrichting en windkracht ingebouwd. Na het afschieten van elke pijl verandert deze voor de volgende sessie. Dit kan je zien links aan de zijkant. Waar de richting en kracht worden weergegeven. Je dient hier dus ook nog is een keertje rekening mee te houden. Omdat de wind afwijkingen veroorzaakt in de lijn die je pijl volgt.

Gevoeligheid van de muis

Extra sensitief.
Hoewel wij dit echt een leuk spel vinden om te spelen. Stoorde ons een ding wel. En dat was de gevoeligheid van de muis. Je moet echt hele kleine minimale bewegingen maken wil je de boog naar links, rechts, boven of beneden krijgen. Doe je net even iets teveel dan verdwijnt de boog helemaal je blikveld uit en krijg je deze niet meer in positie. Dit vonden wij behoorlijk storend. Maar wellicht zijn we niet zo goed in het spel en gaat het jou beter af.

Hoe win je boogschieten op Eazegames?

Archery mobiel Strategie: beheers je muis goed!
De beheersing van je muis is een kritiek punt. Staat die te fijngevoelig afgesteld dan kan je boog te snel verdwalen. Maar beheers jij de minimale bewegingen goed. Dan is in de roos schieten niet moeilijk. Zolang de controle in je pocket zit. Tactiek die je kan toepassen is naar de roos toe bewegen. Wanneer de schietschijf beweegt. Rondjes draait of op en neer gaat. Dan kan je met je boog deze tegemoet komen en wanneer het kruisje er bijna voor zit. Je pijl afschieten. Vergeet niet de windrichting. Want je pijl wijkt dan af. Hoe dan ook een moeilijk spel maar wel heel erg vermakelijk omdat het enorme aandacht van je vereist. En dat dus binnen een vastgestelde tijd. Wat ons betreft zou het spelletje wel iets langer mogen duren. Oefen deze goed voordat je voor geld gaat spelen.
Archery is door ons optimaal gespeeld en getest.

Voorwaarden: 18 jaar of ouder

Geld spelletjes met Geldprijzen

Online geld winnen

Ga ook naar de volgende spelletjes

Uitleg Block Puzzle - Uitleg Online Bubble shooter