Hoe win je geld met Winacties?

Vraag het aan Bella Bella geeft een paar leuke tips! Shoppen, shoppen en nog meer shoppen. Wie droomt er nu niet van gratis winkelen en geld uitgeven dat niet van jou is. Maar hoe doe je dat dan? Hoe kunnen winacties en prijsvragen ervoor zorgen dat je portemonnee gevuld wordt met gratis shopgeld? Door mee te doen met bijna elke prijsvraag die je ziet. Want elke prijs is geld waard. Natuurlijk zou je alleen kunnen gaan voor de geldbedragen, waardebonnen, cheques, giftcards of shoptegoed. Maar wij van VrouwenPrijsvragen.nl adviseren je ook andere prijzen te winnen. Want zelfs een boek is tweedehands een geldbedrag waard en kun je omzetten in meer geldbudget. Hieronder gaan we je tips geven hoe en we verwijzen je naar een aantal websites waar je kans maakt op geld.

Hoe kom je aan shoptegoed geld?

Hoe win je gratis shoppen of 1 minuut winkelen?

puzzelprijs Tip 1. Er zijn een aantal plaatsen op het internet en enkele prijspuzzels die elke maand in supermarktmagazines worden gepubliceerd. Waar je 1 minuut lang gratis kunt winkelen bij supermarkten zoals Dirk of Dekamarkt. Daarnaast houden Lidl en Action ook dit soort acties 1x per jaar of verloten waardebonnen met speciale seizoensacties. Dat je weer kunt besteden aan het assortiment boodschappen.

Wat is het verschil tussen shoppen en shoptegoed?

shop-till-you-drop Tip 2. Als je een middagje shoppen wint. Dan is dit een vaste dag of tijdstip waarop je helemaal los mag gaan. Vaak zijn er geen restricties zoals een bedrag maar juist de hoeveelheid tijd is bepalend voor de prijs. Win je shoptegoed. Dan staat de waarde van het geldbedrag dat je mag uitgeven vast.

Hoe kun je gewonnen prijzen omzet in meer geldbudget?

babboe-bakfiets-winnen Tip 3. Kijk naar wat een te winnen artikel kost. Alle prijzen die verloot worden door organisators van prijsvragen vertegenwoordigen een bepaalde waarde. Vaak staat de waarde er al bij. Neem nu een dure merktas. Als daar bij staat t.w.v. 399 euro. Dan weet je dat dit een dure en luxe prijs is. Wanneer je deze wint. Heb je twee keuzes. 1. houden of 2. verkopen. En bij het laatste valt dus veel geld te winnen. Want ben je een beetje handig met advertentiesites zoals Marktplaats. Dan kun je met je gewonnen prijzen heel wat extra zakgeld verdienen.

Tip 4. Meld je aan bij onderzoeksbureaus. Ook hier kun je prijzen winnen en punten sparen voor waardebonnen van een heel groot aanbod van winkels. Wil je dus meer te besteden hebben. Dan loont het de moeite om enquetes te gaan invullen. Je kunt dan op den duur van je favoriete winkels zoals Kruidvat, Etos, Albert Heijn gratis producten kopen.

Geld winnen met kansspelletjes

puzzelprijs Tip 5. Doe mee met kansspelletjes. Let wel op want wil je deelnemen dan dien je vaak een inleg te storten of een abonnement te nemen. Je kunt je richten op de vele loterijen die Nederland telt of je doet mee met geld spelletjes waar je direct kans maakt op geld. Omdat je hier niet gratis aan kunt meedoen. Is het erg belangrijk dat je alle eerst voorwaarden leest voordat je iets invult. Vaak is de eerste maand gratis of krijg je gratis speeltegoed. Maar daarna krijg je wel de rekening.

Ga ook naar de volgende pagina's

Gratis Reizen winnen? - Winnen met een unieke Wincode?

LinkTip voor Geld prijsvragen

Gratis geld prijzen winnen - Win geldbedragen en prijzen op PrijzenZolder.nl.


Geld spelletjes met Geldprijzen

Win Geld