Maak kans op geld: Speel Airport Bingo

Hoe speel je Airport Bingo

Online bingo op eazegames.com Strategie en tips Airport Bingo.
Voor wie denkt we gaan een potje huis, tuin en keuken bingo spelen komt bedrogen uit. Want dit bingospel is totaal anders als dat je zou verwachten. Jouw behendigheid, paraatheid, strategie en adequaatheid wordt tot het hoogste niveau van je gevraagd. Mis jij een speciale bonusronde. Dan gaat dit je veel wedstrijdpunten kosten en is verlies een stapje dichterbij dan winnen. Daarom is het extra belangrijk dat je ten eerste goed de spelregels doorneemt. En ten tweede eerst maar is gratis gaat oefenen. Want de handelingen die je allemaal tussendoor of tegelijkertijd moet afwerken in dit game zijn behoorlijk pittig.

Verdien geld met online spelletjes

Win Geld Spelletjes online

Hoe begin je Airport Bingo?

Hoe start Airport Bingo?
Airport bingo begint met cijfers te tonen zoals de meeste ook wel kennen van gewone bingo. Alleen moet je bij deze online bingo zelf de cijfers afstempelen en dat zo snel als je kan. Want wanneer jij 2 cijfers hebt kunnen wegstrepen krijg je een power up. Hiermee kan je heel veel bingopunten scoren en kans maken om het duel te winnen.

Power-ups in Airport Bingo?

Airport bingo power ups Power-ups zijn unieke bonusrondes.
Nee deze bingo is zeker geen gewone bingo want je dient heel handig te zijn. Na twee cijfers wegstrepen verschijnt er rechtsonder een button power-up. Deze kan een verschillende bonus push geven waardoor je als een malle gaat scoren. Hou er rekening mee dat je het opneemt tegen waarschijnlijk iemand. Die het bingospel ook snapt dus je moet die bonuspunten scoren. Wanneer jij niet binnen enkele seconden je power-up bonusgame activeert verdwijnt de button weer en loop je punten mis.

Soorten power-ups

7 soorten Power Ups.
1. De eerste power-up die je kunt ontvangen is gratis een nummer extra aanvinken waar je nog eens +500 punten voor krijgt. Dit is de meest simpele die je kunt krijgen. Hierna wordt het opletten wat je met je power-up kunt doen.

Kies cijfers om weg te strepen?

2. De tweede power-up doet min of meer hetzelfde als de eerste power-up. Maar nu mag je bijvoorbeeld twee nummers kiezen op je kaart om weg te halen. Ook hier krijg je +500 per cijfer in totaal dus +1000 punten. Dat schiet dus lekker op.

3. De derde power-up laat je 2 nummers kiezen die moeten vallen in de volgende 15 seconden. Laat het vliegtuigje bovenaan je kaart de juiste nummers vrij en jij klikt ze ook nog goed aan. Dan worden deze punten dubbel geteld.

Streep verticale en horizontale lijnen weg

4/5. De vierde power-up en tevens de 5e. Want ze doen beide precies hetzelfde. Is een hele rij wegspelen. De 4e is een horizontale lijn en de 5e power-up is uiteraard een verticale lijn. Dit is even tricky want alle nummers verdwijnen van je kaart dus je hebt geen zicht op waar de minste zijn afgestempeld. Daarom de strategie TIP: prent goed de bingokaart met afgestreepte getallen in je geheugen. Als je deze power-up krijgt weet je welke rij weg kan.

Versneld je bingo getallen afstempelen

6. De zesde power-up kan je snelheid de komende 15 seconden verdubbelen. De nummers volgen dan extra snel waardoor jij meer cijfers binnen de gestelde tijd kan afstempelen. Maar dan moet je er geen missen of fouten maken. Anders krijg je strafpunten die weer in mindering worden gebracht.

Bingo schatkist is +3000 extra punten waard

7. De zevende power-up is een schatkist. Daarin mag je een cijfer van je bingokaart stoppen en wanneer deze voorbij komt. En jij stempeld deze binnen de tijd af. Dan krijg je extra punten tot wel +3000 extra bonuspunten.

Hoe win je Airport Bingo?

Airport bingo mobiel Strategie: Verzamel de meeste punten!
Dit doe je dus door geen cijfer te missen wat voorbij komt. Zeker als je de versnelde 15 seconden ronde te pakken hebt. Kunnen de cijfers snel opvolgend komen. Je moet ook niet misklikken op een nummer want dat kost je minpunten en belangrijk vergeet geen een power-up spel te activeren. Maar de belangrijkste tip is nog wel. Dat je goed onthoudt welke cijfers je wegspeelt met de gewone ronde. Want de wegstreep power-ups geven je een bingokaart waarop zelfs de nummers niet te zien zijn. Stel je weet niet welke nog open zijn. Dan kan je al een aangevinkt vakje aanklikken en dan mis je punten. Train dit spel goed van te voren voordat je voor geld gaat spelen. Met een beetje handigheid en bedrevenheid kan je het ver schoppen.
Airport Bingo is door ons optimaal gespeeld en getest.

Geld spelletjes met Geldprijzen

Online geld winnen

Ga ook naar de volgende spe;lletjes

Online solitair - Online 21 Treasure

Voorwaarden: 18 jaar of ouder