Maak kans op geld: Speel Free Kick

Hoe speel je Free Kick op Eazegames.com

Online Voetbal Free Kick op Eazegames.com Uitleg en techniek Free Kick.
Free Kick is een technisch voetbalspel waarbij je doelpunten moet scoren met allerlei obstakels zoals bijvoorbeeld een doelman in het doel. Of een rijtje voetballers die je voetbalschop dus blokken. Waardoor je effectballen moet trappen. Of er hangen schietschijven in het doel die heen en weer bewegen en waarmee je extra bonuspunten haalt. De omgeving ziet er vrij echt uit en er zit zelfs publiek je toe te roepen vanaf de tribune. Spannend en zeer veel vragend voetbal behendigheidsspel om te spelen.

Verdien geld met online spelletjes

Win Geld Spelletjes online

Hoe begin je Free Kick

Free Kick icon Eazegames.com Bij Free Kick start je op een groot voetbalveld met in de verte een doel. De eerste trappen zijn niet zo heel moeilijk. Al zal je wel eerst wat moeten trainen om de muiscontrole goed onder de knie te krijgen. Met de muis bepaal je namelijk hoe hard jij de voetbal schopt. Of te wel de snelheid dus van de bal richting het goal bepaald. Je snapt dat wanneer jij niet hard genoeg trapt. het voor de doelman een makkie is je bal te stoppen en dan haal je dus geen punten.

Hoe win je Free Kick op Eazegames?

Free Kick obstakels icon Eazegames.com Met je muis heb je de mogelijkheid om effectballen te schoppen. Eerst klik je de linker muisbutton in. Bepaald de snelheid door de bal een zet te geven met je muis zoals beschreven. Hierna kan je nog eenmaal klikken op je linker muisbutton en de richting van je voetbal bepalen door naar de richting te bewegen dat jij je voetbal wilt laten gaan. Dit kan handig zijn wanneer er obstakels staan. Zoals bijvoorbeeld een rijtje voetballers zoals in een echte voetbalwedstrijd ook heel vaak gebeurd.

Andere punten die je kunt scoren

Free Kick voetbal mobiel Verder worden er in enkele rondes schietschijven opgehangen. Wanneer je die raakt krijg je extra punten. De extra bonuspunten staan op de schietschijf. De puntentelling is als volgt. Raak jij bepaalde delen in het doel dan krijg je verschillende punten. Zo is een hoek bijvoorbeeld +70 punten en onder de lat +40 punten. Voor elke goal krijg je +10 punten. Wil je precies de puntenverdeling weten. Dan kan je de spelregels van het voetbalspelletje raadplegen.

Free Kick is door ons optimaal gespeeld en getest.
Voorwaarden: 18 jaar of ouder

Geld spelletjes met Geldprijzen

Online geld winnen

Ga ook naar de volgende spelletjes

Uitleg online Match 3 - Uitleg Online Bowling champions