Maak kans op geld: Speel 21 Treasure

Hoe speel je 21 Treasure op Eazegames.com

Online 21 treasure op eazegames.com Strategie en techniek 21 Treasure.
21 Treasure doet denken aan het casino spelletje 21 en het lijkt er dan ook een beetje op. Maar gezien kansspelletjes zonder vergunning niet mogen worden aangeboden. Is aan dit 21 spelletje flink gesleuteld zodat je hier echt wel heel veel vaardigheid nodig hebt. Naast dat je ontzettend scherp moet zijn. Moet je ook snel kunnen rekenen. Want jij bepaald namelijk in welke stapel de speelkaarten terecht komen. Daarvoor heb je vier vakken waar je elke keer de getrokken kaart neerlegt. Totaal dien je 21 punten steeds te halen. Dat je weer punten voor je scores oplevert. Maar lukt je dat niet en je gaat over de 21 heen dan krijg je strafpunten -3.

Verdien geld met online spelletjes

Win Geld Spelletjes online

Hoe begin je 21 Treasure?

21 Treasure icon kaarten leggen Hoe start 21 Treasure op Eazegames?
Allereerst is het heel belangrijk dat je de "spelregels" goed leest. Want daarin word je precies verteld wat voor punten de kaarten hebben. Start je blind dit spelletje dan heb je geen goed zicht op de puntenverdeling. Dan is het halen van 21 bijvoorbeeld niet te doen. Ook zitten er wildcards tussen die ongeacht het aantal punten op de stapel altijd 21 punten voor je vormt. Hiermee kan je proberen meerdere keren op een stapel 21 te scoren. Het is dus belangrijk dat je precies weet welke waarde of punten een kaart bezit.

Puntentelling 21 treasure van Eazegames

Hoe krijg je Punten.
Voor elke kaart die je weet weg te leggen krijg je een paar punten. Weet jij een rijtje te maken van 21 dan krijg je +200 punten. Speel je een wildcard, dat alle rode koninginnen zijn. En leg je die op een rij ook al heb je geen 21. Dan wordt dit toch geteld als een volbrachte rij. Ook scoor je extra bonuspunten.

Strategie 21 treasure

Technieken en tips die helpen beter te spelen.
Tip 1. Probeer lage nummers zoveel als mogelijk bij elkaar te leggen zodat je minimaal 5 kaarten haalt in een rij. Maar wel voordat je 21 punten bij elkaar hebt. Je scoort dan een flink aantal extra bonuspunten.

Offer liever 1 rij op!

Tip 2. Je kunt beter een rij opofferen waar je geen 21 haalt en dan wachten tot je voor de andere rijen wel het aantal punten hebt voor 21. Zo scoor je efficiënter. Ook heb je de mogelijkheid met het oogje naast de kaarten. Te kijken welke kaarten nog komen. Zo kan je alvast vooruit rekenen waar je kaarten passen.

Leg een kaart terug

21 Treasure icon gele knop Tip 3. Onder de kaarten zit een grote gele knop. Hiermee kan je een gelegde kaart terughalen en opnieuw neerleggen. Je zit dus niet vast aan je eerste zet. Stel je kijkt terug en je ziet dat er geschikte kaarten voor een bepaalde rij aankomt. Dan kan je een kaart terugvragen en ergens anders plaatsen. Zo scoor je optimaal.

Hoe win je 21 treasure op Eazegames?

21 treasure mobiel Strategie: Heel snel hoofdrekenen!
Belangrijk met dit spel is dat je heel rap kunt hoofdrekenen. Want anders lukt het je niet. Ligt er 16 punten in een rij dan moet je heel snel doorhebben dat een speelkaart 5 de gewenste 21 punten maakt. Bij 15 punten is dit een speelkaart 6, enz. Verder moet je ook slagvaardig zijn door bijvoorbeeld 5 speelkaarten op een rij te krijgen onder de 21 punten. En zodra je een wildcard krijgt jij die op de moeilijkst te vervullen rij legt. Je moet dus een hoop doen in een zeer korte tijd wil je de highscore halen.
21 Treasure is door ons optimaal gespeeld en getest.

Geld spelletjes met Geldprijzen

Online geld winnen

Ga ook naar de volgende spelletjes

Online Airport bingo - Online Solitair

Voorwaarden: 18 jaar of ouder