Maak kans op geld: Speel 9 Ball

Hoe speel je 9 Ball op Eazegames.com

Online Biljart 9ball op Eazegames.com Uitleg en techniek 9 Ball.
9 Ball is een spelletje dat heel erg lijkt op American biljart. Je speelt het spel met een biljartkeu en 9 ballen die een nummer hebben van 1 tot en met 9. De bedoeling is dat je eerst nummer 1 in een zakje speelt die in de hoeken zitten en aan de zijkant van de biljarttafel. Heb je nummer 1 weggespeeld dan is nummer 2 aan de beurt en zo speel je alle biljartballen weg. Je hebt de mogelijkheid de witte bal. De biljartbal waarmee je alle gekleurde ballen een gat inschiet. Via de band te spelen. Er ontstaan dan effectballen die meer punten opleveren. Heb jij een van de genummerde ballen juist in een pocket dan krijg je +1000 punten.

Verdien geld met online spelletjes

Win Geld Spelletjes online

Hoe begin je 9 Ball

9 ball pocket icon Eazegames.com Alle gekleurde ballen liggen in een ruit bij elkaar aan het eind van de biljarttafel. Daar tegenover ligt je witte bal. Deze gebruik je om de cijferballen een voor een in de gaten te schieten van de speeltafel. Hiervoor gebruik je een keu. De keu kan je via de muis laten draaien zodat je de juiste angel krijgt om de witte biljartbal te stoten. Kracht voor deze stoten haal je uit het bewegen van je muis. Trek je muis richting jezelf om stootsnelheid op te bouwen en laat los. De keu geeft dan een stoot die past bij de beweging van je muis. Dit vraagt dus een behoorlijke behendigheid van je.

Hoe win je 9 ball op Eazegames?

9 ball band spelen icon Eazegames.com Strategie: speel zoveel mogelijk via de band!
Je krijgt namelijk meer punten als je via de band van de biljarttafel speelt. Je moet hiervoor wel een goed coördinerend oog hebben omdat je moet incalculeren waar de bal terecht komt nadat deze de band heeft geraakt. Gelukkig krijg je wel wat hulp. Want lijnen langs je keu en biljartballen waarop je richt helpen je te bepalen of de richting goed is.

Stootkracht biljartkeu

Het enige dat je dan nog moet bepalen is hoeveel stootkracht er nodig is. Dat je mis schiet is hierin minimaal omdat je de hulplijne hebt. Maar gezien de witte biljartbal minimaal 2 keer moet raken en daarna de gekleurde bal nog in het gat te spelen. Kan je ook gemakkelijk mis schieten. Je vaardigheid met de keu is hierbij dan ook van essentiel belang. Waar je dus zeer bedreven in moet zijn. Wij vonden het plezant te spelen maar ook best een moeilijk spelletje.

9 ball is door ons optimaal gespeeld en getest.
Voorwaarden: 18 jaar of ouder

Geld spelletjes met Geldprijzen

Online geld winnen

Ga ook naar de volgende spelletjes

Uitleg Free Kick - Uitleg Online Bowling champions