Vrouwen Prijsvragen

Alleen spulletjes die jij wil Winnen

Hoe kun je een reis winnen?

Vraag het aan Astrid Astrid geeft reisadvies! Wie wil dit nou niet een leuke reis winnen naar een mooie vakantiebestemming. Heb jij weinig budget of ben jij een echte wereldreiziger en bezoek je graag een exotische bestemming in andere continenten dan Europa. Waag dan je kans bij een vakantie winactie. De vakantieprijzen kunnen uiteenlopen van korte stedentrip naar een hoofdstad zoals Berlijn in Duitsland of Madrid in Spanje of het in de wacht slepen van een vliegtickts van een bekende luchtvaartmaatschapij zoals de KLM. Bijna dagelijks verschijnt er wel een winactie waar je lange of korte reizen kunt winnen in Nederland of daarbuiten.

win-een-vakantie Wat voor reizen kun je winnen?
- Weekendje weg winnen. Weekend weg win je meestal in eigen land. Vaak worden er meerdaagse vakanties verloot in bungalowparken zoals Center Parcs of Landal Greenparks. Maar ook korte stedentripjes behoren tot deze categorie. Die kun je vaak winnen met de trein, eigen vervoer, bus en soms met het vliegtuig.

- Vliegtickets winnen. Luchtvaartmaatschappijen organiseren soms eigen prijsvragen waarbij ze retour tickets verloten naar verre bestemmingen zoals Azië of Autralië. Maar ook reisbureaus geven wel eens een paar vliegtickets weg. Het is wel belangrijk dat je weet. Dat als je meedoet en wint. Je de rest van de reis terplaatste zelf moet betalen en accommodatie niet is inbegrepen. Het gaat hier dus alleen om een ticket om te kunnen vliegen naar een droombestemming of stad.

- Complete vakantie winnen. Bij deze acties ben je verzekerd van een volledige vakantie. Het kan een rondreis zijn, een strandvakantie, een cruisevakantie of een wintersportvakantie en zelfs een all-inclusive reis waar ook drankjes en eten is inbegrepen. Het voordeel van deze wedstrijden is dat je geen extra kosten hoeft te maken. Mocht je geluk hebben dan heb je alleen nog zakgeld nodig en muntjes voor je souvenirs.

- Kans maken op een reischeque. Wie zelf graag bepaald waar de volgende trip naartoe gaat heeft het meeste aan een reischeque of een waardebon om zelf een reis te kopen. Voordeel is dat je zelf kunt bepalen waar je naartoe gaat. Nadeel is dat je met een beperkt vakantiebudget zit en mocht je gekozen reisbestemming duurder uitvallen. Dan moet jezelf alsnog vakantiegeld bijleggen.

Verder kun je ook nog concertreizen winnen naar het buitenland of voetbaltickets voor voetbalwedstrijden in een ander land. Kun je kans maken op hotelovernachtingen in de mooiste hotels of een speciale foodtrip of fotoreis. Wat dacht je van een boerderijvakantie of een wijnvakantie in een bekend wijnland. Een luxe wellnessweekend of een arrangement naar Disneyland Parijs.
Link -» » : Gratis vliegtickets winnen

Ga ook naar de volgende pagina's

Hoe kan ik geld winnen? - Winnen met een unieke Wincode?

Nog meer vakantie winacties

Gratis vakantiebeurs kaarten of korting
- Entree voor de reisbeurs.
Gratis kaarten Dolfinarium
- Win een dagje dolfijnen kijken.
Gratis Efteling kaarten winnen
- Win 1 dagje pretpark.

Maak kans op prijzen op Prijsvragen.nl

Win Prijsvragen en Geld prijzen