Maak kans op geld: Speel Bubble shooter

Hoe speel je Bubble shooter op Eazegames.com

Online Bubble shooter op Eazegames.com Uitleg en techniek Bubble shooter.
Bubble shooter is een schietspelletje en puzzelspel in een. Waarbij je gekleurde balletjes afschiet richting dezelfde kleur balletjes. Deze ballen hangen aan het plafond en hebben verschillende kleurtjes. Ook afhankelijk van op welk level je speelt. De kleuren bestaan uit drie soorten kleuren. Dit kan blauw, paars en rood zijn. Maar in andere levels krijg je bijvoorbeeld oranje, geel en roze. De bedoeling is dat je balletjes die je bovenaan ziet wegspeelt. Je zoekt dan minimaal twee aansluitende kleurtjes die past bij het kleur balletje in je schietmachine en vuurt het balletje of bolletje richting de twee of meerdere gelijkende bolletjes.

Verdien geld met online spelletjes

Win Geld Spelletjes online

Hoe begin je Bubble shooter?

Bubble shooter icon schiettoestel Hoe start Bubble shooter op Eazegames?
Je start met 9 rijen bolletjes gemixt in drie verschillende kleuren. Daaronder heb je een afschietapparaatje waarmee je dezelfde soort bolletjes afschiet. Onder het schiettoestel bevindt zich een switch. Tevens zie je een kleur balletje dat je eventueel kan gebruiken. Heb jij een kleur in je schiettoestel zitten dat even niet goed uitkomt. Dan klik je daarop en je krijgt de andere kleur. Heb jij de juiste kleur dan kan je gaan zoeken naar twee of meer aangesloten bolletjes. Je schiet dan je gekozen bolletje af richting deze bolletjes met dezelfde kleur. Waarna ze verdwijnen en je punten geven. De bolletjes daarboven worden dan vrijgespeelt en kan je ook weer wegschieten. Je gaat door tot alle rijen weg zijn waarna je in een volgend level komt.

Vooruitkijken?

Bubble shooter icon vooruit kijken Bubble shooter icon grid Hoe speel je zo strategisch mogelijk.
Aan de linkerkant vind je een button met een oogje erop. Wanneer je daarop klikt zie je het hele grid met bolletjes. Ook zie je het patroon van alle kleurtjes. Heb jij een goed geheugen dan kan je met een beetje strategie de meeste bollen wegspelen. Hiermee haal je natuurlijk de meeste punten. Daarnaast is het belangrijk dat je blijft kijken naar de wissel van de kleuren bolletjes wanneer je afschiet.

Puntentelling Bubble shooter

Punten. Elke bol is +33 punten waard. Weet jij een heel level alle bolletjes weg te schieten dan krijg je voor het volbrengen nog eens +1000. Maar lukt je dit niet dan krijg je -5000 strafpunten. Er zitten speciale bubbles tussen die dubbele bonuspunten opleveren. Deze herken je aan het logo dat erop zit. Verder is de puntentelling vrij simpel. Richt je op het wegspelen van een heel level. En hou er rekening mee dat als je twee keer niks wegschiet. Er een bovenste rij bijkomt. Je moet dan nog meer wegspelen om een level te kunnen winnen.

Hoe win je Bubble shooter op Eazegames?

Bubble shooter mobiel Strategie: hou goed het overzicht!
Het is belangrijk goed te kijken naar de opbouw van de bolletjes. Vaak herken je al patronen in de kleur hoe die aansluiten op elkaar. Door de wissel mogelijkheid van de kleur balletjes heb je meer opties de juiste kleuren weg te schieten. Hou dit bij elke schietbeurt goed in de gaten. Dan komt er nog een bepaalde snelheid bij kijken. Je dient met uiterste precisie te schieten en dat ook nog is onder een bepaalde tijdsdruk van 110 seconden. Ook bij dit spel adviseren we eerst heel erg goed te oefenen voor Eazecoins voordat je er geld in investeert. Vooral ook omdat je dus supersnel moet zijn. In die tijd ook uiterst goed moet richten en nog moet besluiten met welke kleur bol je schiet.
Bubble shooter is door ons optimaal gespeeld en getest.

Voorwaarden: 18 jaar of ouder

Geld spelletjes met Geldprijzen

Online geld winnen

Ga ook naar de volgende spelletjes

Uitleg Block Puzzle - Uitleg 21 Treasure