Maak kans op geld: Speel Block puzzle

Hoe speel je Block puzzle op Eazegames.com

Online Block Puzzle op Eazegames.com Strategie en techniek Block puzzle.
Block puzzle is een heus puzzelspel dat lijkt op tetris. Waarbij je passende stukjes op elkaar laat aansluiten om zo hele rijen te vormen die dan daarna verdwijnen. De bedoeling is zoveel mogelijk puzzelstukjes te bouwen in een beperkte ruimte en tijdens het puzzelen weer vaste rijen weg te spelen. Zodat je ruimte overhoudt voor zoveel mogelijk puzzelstukjes. Voor het gemak heeft elke vorm zijn eigen kleur. Waardoor je goed kan zien wat voor soort puzzelstukje het is. Je bent zelf verantwoordelijk waar het puzzelstuk komt en plaatst dit met de hand in de daarvoor geschikte ruimte. Zit je grid vol en er is nog tijd over. Dan krijg je een nieuw leeg grid.

Verdien geld met online spelletjes

Win Geld Spelletjes online

Hoe begin je Block puzzle?

Block puzzle icon stukje Hoe start Block puzzle op Eazegames?
Wanneer je begint met Block Puzzle dan zie je drie stukjes onderaan het grid staan die je in het vierkante grit moet gaan plaatsen. Dit mag echt overal zijn. Je bent niet verplicht met de onderste rij te beginnen. Ook hoef je niet met het eerste puzzelstukje te beginnen. Je mag ook het derde stukje pakken of de tweede. Kijk goed naar wat jou het beste uitkomt. Je let altijd op naar hoe gemakkelijk je met deze stukjes een vaste rij kan creëren. Let op: wat het leuke is van dit puzzelspelletje is dat je zowel verticaal als horizontaal rijen wegspeelt.

Puntentelling Block puzzle?

Hoe krijg je Punten.
Voor de eerste rij krijg je +500 punten. Maar je krijgt ook punten voor het neerzetten van een puzzelstukje op het grid. Speel je meerdere rijen weg dan worden de puntentelling alsmaar hoger. Voor 10 rijen in een keer krijg je maar liefst 2.560.000 punten. En dan nog alles wat tussen de een en tien rijen zit.

Block puzzle Power-ups

Block puzzle icon power-up Vergeet de power-ups niet.
Tip 1. Vergeet je power-ups niet te gebruiken. Deze staat heel klein in het scherm onder je puzzelstukjes waardoor je snel geneigd bent ze te vergeten. Terwijl je naarstig zoekt naar ruimte voor je volgende puzzelstukje. Deze power-ups kunnen je helpen meer punten te behalen en krijg je nadat je twee rijen wegspeelt. Je moet er alleen nog even op klikken om ze te activeren. Zo is er een power-up die je puzzelstukje kan laten roteren. Voor een betere aansluiting. Maar er is bijvoorbeeld ook een power-up waarmee je al een geplaatst puzzelstuk kunt verwijderen. Dat dus heel handig kan zijn als je vastloopt.

Check vooruit welke blocken komen!

Tip 2. Er zijn ook power-ups die dubbele punten geven in de volgende 30 seconden. Of je kunt eenmalig de rij blokken die je krijgt laten vervangen voor nieuwe bouwstenen. Verder kan je met het oogje naast checken welke blocken de volgende zijn. Heb jij een analytische en scherpe geest dan kan je in gedachten alvast kijken waar deze thuis horen. Wanneer je zover vooruit kunt denken is de kans dat je wint vast heel groot.

Hoe win je Block puzzle op Eazegames?

Block puzzle mobiel Strategie: goed logisch nadenken!
Als je het spel een paar keer speelt weet je ongeveer welke vormen je kunt krijgen. Ben je eenmaal ingespeeld dan kan je al bij de plaatsing zien wat hier nog meer bij past. Een goed geheugen is een pré. Zeker wanneer je 6 blokjes vooruit spiekt wat er nog komen gaat. Voordeel van het spel is echter wel dat je niet alleen horizontale lijnen hoeft weg te spelen. Toen wij het speelde haalde wij de highscore met juist verticale lijnen.
Block puzzle is door ons optimaal gespeeld en getest.

Voorwaarden: 18 jaar of ouder

Geld spelletjes met Geldprijzen

Online geld winnen

Ga ook naar de volgende spelletjes

Speel Airport bingo - Speel 21 Treasure